Geen Voorraad
rl-es1014c-copper ACTIE!
rl-es1014c-redrl-es1014c-creamrl-es1014c-copperrl-es1014c-blackrl-es1014c-burgundyroyaltyline-keramische-pannenset-14-delig-paarsrl-es1014c-copperrl-es1014c-pink

14-delige Luxe Pannenset Keramische in 7 kleuren

Vanaf: €299.95 €109.95

7kleuren

14 delige keramische pannenset

Met deze hoogwaardige 14-delige keramische pannenset van het merk Royalty line zul je jaren lang plezier hebben dankzij het duurzame design. Koken met keramische pannen is gezonder. Een standaard pan met anti-aanbaklaag is gemaakt van de stof Teflon en deze bevat de stof PFOA (vanaf 2015 verboden). Deze stof is bij (over)verhitting slecht voor de gezondheid. Bij de keramische pannen van Rolyalty Line is hiervan geen sprake. Een ander groot voordeel deze pannen beter hitte kunnen verdragen, tot 450 graden waardoor de pannen duurzamer zijn en niet snel zullen slijten..

Olie gebruiken is niet nodig bij deze pannen. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken.De pannen zijn voorzien van rubberen greepjes op de handgrepen, zodat het verbranden van je handen tot het verleden behoort. De pannen zijn geschikt voor het koken op gas, elektra, keramische kookplaten (met halogeen zone) en inductie. (Let op! De deksels mogen NIET in de vaatwasser).

Inhoud pannenset

Merk: Royalty Line Switzerland
Kleur: Roze/Zwart/Crème/Paars/Grijs/Koper/Rood
Inhoud: 6 pannen met deksel
– ø 20 cm braadpan
– ø 24 cm braadpan
– ø 28 cm braadpan
– ø 28 cm hapjespan
– ø 24 cm koekenpan
– ø 16 cm sauspan
-4 stuks rubber t.b.v pannen grepen

Duurzame en lichte aluminium behuizing voor superieure warmteverdeling.

Anti-bacteriële keramische coating – absorbeert geen smaken en geur.

Eco Friendly premium keramische anti-aanbak laag

Vaatwasmachinebestendig

Reset selectie
Categorie: , .

Additionele Informatie

Kleur

KOPER